Daarom kiezen voor Sunpower zonnepanelen

Sunpower zonnepanelen zijn de krachtigste fotovoltaïsche zonnepanelen op de markt.

Sunpower zonnepanelen garanderen een uitzonderlijk rendement en bieden de mogelijkheid een aanzienlijke opbrengst te genereren. De zonnepanelen bezitten ook het wereldrecord inzake rendement en zijn twee maal krachtiger dan die van concurrerende zonnepanelen en tot twee à vier maal krachtiger dan dunne-laag /CIS zonnepanelen.

Sunpower is de enigste zonnepanelen fabrikant ter wereld met 25 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen en 25 jaar op de prestaties. Sunpower heeft vanaf juli 2017 zijn vermogensgarantie aangepast naar 92% op 25 jaar. Dit is de hoogste vermogensgarantie van alle paneelfabrikanten en is ongeveer 10x beter dan andere fabrikanten.

Als erkend Sunpower Elite installateur bieden wij u paneelreeksen aan waarin u de ideale oplossing zult vinden voor uw behoeften, met een rendement van 20% tot 22.2%.

BeliVert is Sunpower Elite partner: hoogste Sunpower erkenning 

Je kiest natuurlijk graag zonnepanelen van de hoogste kwaliteit voor jouw woning. Daarom moet je ook een installateur van hetzelfde serviceniveau kiezen. Kies je voor BeliVert dan kies je ook voor een erkende installateur die de hoogste kwaliteitsstandaarden garandeert en een uitmuntende klantenservice biedt als het gaat om het ontwerp, de kwaliteit en de installatie van zonnepanelen. Sinds eind 2018 mogen wij ons daarom trotse SunPower Elite Partner noemen.

Het SunPower-partnernetwerk heeft wereldwijd al duizenden zonnepanelen in woningen geïnstalleerd. Je kan erop vertrouwen dat BeliVert, je SunPower-Partner, zich ontfermt over de uiteenlopende aspecten van zonnepaneelinstallatie thuis, inclusief ontwerp, vergunningen, de verwerking van kortingen en systeemonderhoud.